Scenariul #1: Imaginați-vă că Bănel Nicoliță, după celebrul tontogol marcat în propria poartă la Madrid, în meciul de pe Santiago Bernabeu cu aproape necunoscuta Real din localitate, ar fi ridicat mâinile la cer mulțumind providenței, ar fi rupt-o la fugă pe teren sărind în brațele antrenorului, apoi, după o horă încinsă cu ai săi colegi de echipa la mijlocul terenului s-ar fi dus la o cameră de luat vederi și ar fi pupat lentila frontală iar pe aburul creat ar fi desenat o inimioară.

Scenariul #2: Imaginați-vă că în finala de la Wimbledon, jucată cu o necunoscută de pe locul 274 WTA, Simona Halep pe care toată lumea o dădea câștigătoare fără să se ridice din pat, ar fi dat absolut toate mingile nu peste fileu ci direct în tribună. Apoi, la sfârșitul meciului ar fi făcut gestul ei inconfundabil cu pumnul ridicat în sus a victorie, s-ar fi dus și ar fi pupat trofeul cel mare, apoi s-ar fi repezit de gâtul lui Mats Wilander pentru a îi lua un interviu în direct pe Eurosport.

Scenariul #3: În final, imaginați-vă că după 10 ani de seceta sexuală, v-ați masturba în baie, cu dușul pornit ca să nu se audă, apoi v-ați șterge cu prosopul și ați exclama plin de încântare: “Mama ce partidă de sex am avut! Mai ceva ca-n Basic Instinct!”.

 

Eh? Cum ar suna toate astea?

Nu știți?

Păi e suficient să vă uitați la imaginile ce au urmat anunțării rezultatului votului pentru Moțiunea de astăzi din Parlament.

PSD-ul se felicita că a dat PSD-ul jos de la conducerea țării. Își trimiteau bezele de la distanță, se pupau, se felicitau, râdeau mândri de reușita lor și se băteau prietenește pe spate de parcă ai fi zis că au câștigat puterea și nu că s-au înlăturat singuri de la ea.

 

Credeți cumva că cei care au votat PSD-ul au priceput ceva din ziua de azi? Evident că nimic!

Îi vor vota în continuare cu abnegație pentru că ei știu doar:

“Partidul, România și poporul, patria și tricolorul!”

Plus, evident, “Odă conducătorului nostru iubit.”

Uraaaaa!!!

Uraaaaa!!!

Uraaaaa!!!

 

 

.