Despre mine

Alerg aiurea între scris și fotografie, între realitate și propria fantasmă, între imaginar și cotidian.

Fost jurist, corporatist și ONGist, dar permanent liber, într-o lume care de multe ori îmi crează senzația că nu e a mea deși eu sunt al ei.

Scriu despre banalul aparent. Acela pe care am ajuns să nici nu îl mai vedem, chiar dacă e atât de evident. Poate tocmai de aceea.

Fotografiez lumini și umbre peste oraș, dar și peste oameni. Și cum luminile și umbrele astea nu sunt întotdeauna ce vedem cu ochiul liber, fotografiez rar și încerc să o fac bine. Uneori luminile și umbrele sunt tatuate pe suflet, în ochi sau în inimi și ai nevoie de multa răbdare să le descoperi. Și de multa încredere. În tine și în lume.

Mai cred că am un rost în viață.

Acela de a scrie și de a fotografia pentru a ajuta. Fie că ajut oameni vulnerabili în vreun fel, fie că ajut comunități să conștientizeze, fie că, într-un mod egoist, mă ajut pe mine să înțeleg neînțelesul și să îmi găsesc locul.

Iar blogul este exact pentru asta.

Pentru a ajunge la acel stadiu în care pot ajuta mai mult decât o fac sau decât am făcut-o deja. Și dacă prin acest blog reușesc să atrag atenția unei singure persoane, ori să modific comportamentul unui singur om, atunci am făcut cu 100% mai mult decât nimic.

Ironic, sarcastic și arogant cu impostura, intolerant cu prostia afișată pe post de deșteptăciune și neîncrezător în schimbări peste noapte rezultate din cuvinte goale.

 

Al dumneavoastră,

Bogdan Tache

Simple Share Buttons
%d bloggers like this: