Astăzi a mai picat un MIG.

Mă rog, nimic nou în România.

Jurnaliştii “profesionişti” au ilustrat articolul cu niste avioane americane F-16.

Se întâmplă şi la case mai mari. Nu toți suntem specialişti în avioane de luptă, iar când alergi să fii primul care dă ştirea mai poți greşi. Până la urmă nu e ca şi cum ai anunța că lui Trump îi plac femeile tinere şi frumoase iar în poza articolului pui una cu Trump violând o babă în nişte boscheți insalubri.

Dar nu!

Nația noastră cea cu ochii de vultur şi specialistă în….orice, hai să nu ne mai ascundem în spatele modestiei, a sesizat imediat eroarea.

Vă dau un sfat gratuit.

Să nu vă împingă Sfântul Duh şi Maica Precista să comentați la acel articol şi să nu amintiți despre diferențele dintre MIG 21 Lancer şi F-16 că e nasol. Imediat toți ceilalți români specialişti (moama şi câți mai sunt! Aproape toți) şi în aeronautică, îți vor explica pe îndelete cât esti de prost şi de incult, țărane, că faci mândra nație română de rahat pentru că nu ştii şi tu diferența dintre cele două modele de avioane, lucru arhicunoscut pâna şi de un copil ce va atenta, peste 3 ani, la clasa zero.

Cu plăcere. Cum pentru ce!? Pentru sfatul gratuit.

În rest, noi tot proşti de bubuim în realitate.

La naiba, să pui PSD-ul încă o dată la conducerea țării e o dovadă de prostie crâncenă oricum ai da-o, chiar dacă ştii cum arată un F-16 în detaliu…..

 

 

.